Vad jag vill...

Jag skulle så gärna vilja prata skånska! Skånska måste vara den finaste dialekten som finns. Jag skulle helst vilja prata den där sköna Helsingborg-dialekten och inte den lite grötiga Malmö-dialekten. Men jag är ingen expert på alla varianter av skånska så jag ska väl inte slänga ur mig för mycket. Fan mamma och pappa att ni inte valde och flytta till en skånsk liten stad innan jag föddes, hehe. Nu ska jag ta mig lite kladdkaka och glass, kram!  

Some self-written words

Feel the happiness run through your fingers and toes,
live and enjoy before he goes,
the one you have been fighting for



Guten Tag

Idag var det till att gå upp med tuppen (klockan nio) för att sticka iväg och träna. Det blev tyvärr bara lite slöträning för min del, jag fick stjuts hem efter en timmes gäspande på gymmet. Nu har jag fått i mig något i magen och ska någon gång inom de närmaste timmarna åka till Nathalie. <3

Kvällsprat

Jag sitter här framför datorn som går på högvarv med en chokladkaka vid min sida och ett glas bubbelvatten på bordet. På datarn spelas Debatt på svtplay, det programmet där Blondinbella är med. Ganska intressant må jag säga! Det är roligt att höra så många åsikter (och svåra ord :p). Imorgon ska jag in till stan och kika runt lite, får se om det blir något nytt att hänga in i garderoben. Goooood natt! 


God dag alla goa där ute!

Idag sov jag nästan lika länge som igår men nu är jag uppe på fötter och ska snart äta. Jag har en hemkunskapsläxa som jag tänkte komma en bit med idag och senare klockan fem har jag match. Det är Gullspång/Hova/Weimer vi möter denna gång, hoppas på vinst! Nu måste jag gå, ha en toppen dag! 

Lördag igen

Hello ladies and gentlemen!
Jag sitter just nu och kollar på tv och ska snart bege mig mot Caroline snart och stämma hennes gitarr. Jag sov länge idag, längre än jag borde ha gjort men det tyder väl bara på att det var behövligt. Igår bytte mitt hus namn till Stekhouse, efter ett misslyckat försök till grillning fick vi ta fram stekpannan. Nu ska jag gå upp och fräscha till mig lite, kram!


life´s to damn short to stick with all these rules



Vad vore livet egentligen utan lite snesteg, misstag och impulsiva handlingar? Hur roligt skulle det vara att leva om vi inte bröt mot normerna ibland? Tänk att leva sitt liv som en robotliknande människa - inga plötsliga ryck, inte väcka känslor hos andra genom olika upptåg och viljor. 

En ekra i buddismens åttafaldiga väg är rätt tänkande, det syftar på att vi ska släppa igenom våra känslor och tankar för att ångra oss efteråt. Vi ska inte få dessa eländiga tankar om att vi skulle gjort på ett annat sätt istället eller att vi borde passat på när vi hade chansen. Detta tycker jag är en jäkla bra tanke, jag är en trogen följare. Allt som slår en in behöver inte vara det rätta just för stunden men jag tror att i det stora hela så borde du inte gjort någonting annorlunda. Jag kan säga att jag aldrig skulle sitta i den livssitsen jag sitter i om jag inte skulle ha snubblat lite på mig själv ibland och jag är såååå tacksam för att jag fått lov att göra det också. 

Jag ser mig själv som en någorlunda impulsiv, jag tänker hellre efter än före (... oftast) och jag tror att det kan vara bra på många sätt. På så sätt får vi fram oss själva på ett mycket bättre sätt. Sen är det klart att vi inte kan vara någon slags gud i allas ögon genom att göra det som känns bäst för just oss, just då och just där men det går inte att leva ett liv och kalla det sitt eget om vi strävar efter att tillfredställa andra.

Nu ska jag käka, ha det!       

Puh, stånk och stön!

Efter en kort men innehållsrik dag sitter jag här framför tv:n. Igår var det Valborg och då umgicks jag med några vänner, det var både skratt och tårar = en omvälvande afton helt enkelt. Jag kom hem vid två och slockna då nästan direkt när jag lade mitt huvud på kudden. Idag sov jag länge, vaknade tjugo i ett. Då åt jag ganska direkt och sedan tog jag mig en joggingtur. Sedan åkte vi in till Skövde och handlade mat och när vi kom hem igen så var klockan så mycket att det var dags att äta lite middag och sedan slå sig ner här. Visst, detta låter kanske inte som så jätteintensiv dag men med alla dessa känslor som byggt bo inom mig så har den inte varit någon dans på rosor. Ha en bra forsatt första maj!      

RSS 2.0