I made it babe!

Idag var det dags för AM-körkortsprovförsök igen... och jag lyckades. Riktigt gött må jag säga att få detta ur världen. Det var i oktober/november jag steg in i körskolan för första gången och nu, cirka ett halvår senare, är cirkeln sluten. Jag ska se till att inte fira det för mycket nu och glömma av att läsa på till SO-provet imorgon. Nej, nu ska jag kila!

26 april 2010

Hej bloggen! Jag funderar på att kila ut och göra chokladbollar, eller jag väntar nog tills efter jag har ätit med det.

Igår var det söndag, sista dagen på vecka 16 och dags för första matchen för säsongen. Det var Töreboda som förde färden mot våran kära fotbollsplan. Matchen slutade 1-1 och det var väl ett resultat vi borde vara nöjda med. Kraaam!

Vad jag vill...




Jag skulle vilja lära mig blindskrift, eller i alla fall försöka ta mig an den utmaningen. Visst, jag kanske inte har så stor användning av det i vardagen beroende på vad jag har för arbete osv men det kan vara intressant att få lite insikt i vad de synskadade är tvungna att utstå.

Lördagsuppdatering

Hoppas ni har haft en bra lördagsförmiddag! Jag vaknade tidigt idag, vilket jag brukar göra efter att ha varit ute kvällen innan. Igår var roligt, sådär lagom snurrigt och skönt men jag tänker inte skriva om det nu. Idag väntas a-lagsmatch klockan tre och sedan tror jag att jag ska vara hemma och ta det lugnt, kolla på sista delen av Millenium-serien bland annat. Mm, någon god glass kommer nog att slinka ner ikväll. Nu ska jag sätta på en DVD, ha det fint! 

Aauuuch, aj, aj

Hej! Idag var det operation som stod för dörren, eller operation och operation, de kallar det så på sjukhuset men själv kan man ju kalla det vad man vill. Jag skulle ta bort en liten tandrot som hade blivit kvar långt ner i tandköttet efter ett besök hos tandläkaren, så jag fick åka in till käkkirurgin och fixa det där. Detta som hade verkat vara en omöjlig liten flisa fick tillslut ändå se solljuset, eller ljuset från en lampa i alla fall, efter lite stånk och stön av de så fint kallade doktorerna. Jag vet förresten inte om det var läkare som stod böjda över mig men dom kunde sin sak hur som helst, vilket är huvudsaken trots allt. På kroppen fick jag klä på mig en vit "landstinget alingsås"-tröja, blåa skoskydd (vad heter dom, dessa blåa plastsydd man sätter på fötterna?) och ett väldigt graciöst hårskydd/mössa.

Jag fick först gå in och bedövas i ett "vanligt" tandläkarrum innan färden forsatte mot ett litet omklädes/patientsrum och byta klädnad innan det bar av till ett större rum med en brits och starkare lampor + lite mer klinisk känsla. Där lade jag mig ner och fick en papperslapp över ansiktet, så bara min lilla näsa och smått avdomnade mun stack fram. Det började arbetas i min käke och efter kanske en halvtimme hade dom grävt sig ner, fått och tandbiten och sytt igen hålet som blivit. Efter detta fick jag ställa mig på golvet och yra lite feberliknande framåt mot patientsrummet igen där jag fick sätta på mig ett ordentligt klädstycke igen. Därefter fick jag lite information om vad jag skulle tänka på och vad jag skulle gör m.m. och blev ombedd att gå mot Apoteket och hämta ut ett paket med lite starkare värktabletter som kanske skulle behövas under de närmaste dagarna.

Efter det åter till bilen med en yogurtsflaska i handen och en lugn bilfärd framför mig. Fyrtiofem minuter senare var jag framme för en storstilad entré på våran väldigt befolkade skola och därefter fortsatte livet med en svenskalektion och lite kolapudding.       

Long time since last time

Hej! Det har gått en lång tid sen sist jag loggade in på bloggen och det känns skönt att kunna hålla upp så länge. Även fast jag tycker mycket om att skriva så är det ändå ett litet stressmoment i vardagen. Det har hänt mycket under dessa två veckor och har skapligt mycket att skriva om, tyvärr hinner jag inte det just nu. Jag ska ut och gå med pappa när som helst och sedan ska vi åka och kolla på en säng till den nya lägenheten (som jag berättar mer om sen). Håll ut! :p  

April, april din dumma sill!

April, april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill! Har ni blivit lurade idag? De har inte jag än så länge, jag tror inte att det är någon här hemma som har kommit på vad det är för dag idag.

Jag ställde klockan och gick upp tidigt idag, efter nattsamtal med Carro så var det inte det härligaste men jag skulle till frisören klockan nio. Där befann jag mig till tolv ungefär då jag var klar, det blev bra tycker jag. Jag har ju rött sen innan men nu har jag all rätt att kalla mig rödtott. Vi färgade med nya örtfärger och färgen kommer mörkna till på ca två dygn så det blir nog bra.

Nu ska jag ut och kolla till potatisen... good :p Jag står för matlagningen här hemma idag. Klockan kvart i två ska jag till tandläkaren och take away a tooth. Ha en guten dag!

RSS 2.0