28/2

Inatt sov jag hos Nathalie och jag kom hem ungefär halv ett idag. Jag ska snart gå och ta mig en macka för att fylla på magen lite innan träningen som börjar vid kvart över sex. Nu kollar jag på "Halv åtta hos mig", jag har två avsnitt till att ta igen. Hehe, jag börjar växa upp som sagt...  

Mat och vänner snart

Hej! Jag, mamma och pappa har varit och storhandlat idag och nu sitter jag här och fixar håret inför kvällen. Jag ska åka till Nathalie och sen vet jag inte vad som händer, vi har lite småplaner men inget är säkert än. Det blir kanske bara en lugn filmkväll. Min platttång har börjar glappa...  

Kort uppdatering (väldigt tråkigt inlägg)

Jag lever och mår bra.

Vi har fått en ny tv, eller fått, vi har köpt. Den andra behövde man slå till för att den skulle funka. Ja, vad ska man göra idag? Jag får väl se hur dagen blir. Jag är trött!

Kläder från lite överallt


Some clothes again! Skorna är mina absoluta favoritskor, tror jag måste köpa dom innan dom slutar att säljas. Synd bara att plånboken kniper. Nu ska jag kolla klart lite på tv och sedan bädda ner mig och hoppas på en god natt sömn.

Babbel

Jag har varit och tränat och nu sitter jag och kollar på OS, Sverige-Japan i curling. Vad jobbigt Japan gör de! Jag tror jag ska tända ett ljus och skapa lite mysfaktor. Det är alltid mysigt med ljus, eller hur? Oj, vad klockan är lite! Jag trodde var kvart över nio ungefär. Nu babblar jag på om ingenting så det är kanske bäst att sluta...

En snövit tisdag

Tänkte kika in lite och säga HEJ, hehe. Jag har kommit hem från skolan, tryckt i mig ett äpple och ska upp och hämta gitarren nu. De är så underbart väder, snö och sol. Ha en bra dag! 

Clothes from H&M



Jag tror att denna kombinationen kan bli riktigt fin, blusen kanske inte är riktigt min stil men den och kjolen är jättefina tillsammans. Dom var jättefina på modellen iallafall. Jag lääängtar till sommaren nu då man bara kan slänga på sig något enkelt och skina i solen! Jag längtar också till alla kvällar med kompisar framför en mysig brasa eller att väckas av solskenet som slingrat sig under gardinen och sedan dra upp den och se att folket invaderat beachen (lite överdrivet kanske men stämmer till stor del). Nu ska jag dammsuga! 

22/2 - 10

Goddag! Då var det slut på lovet för denna gången... Hm, jag sitter här i soffan och kollar på "Top model". Jag är trött i ögonen och ska snart gå ut och hämta min mobil som ligger nerpackad i väskan. Jag ska äta lite nu så skriver nog mer sen.

(P.S. Vad söta Karius och Baktus är i reklamen för SB12 Duo!)


Blåsigt och ruggigt ute

Hej! Jag är hemma och jag lever, Göteborg var bra. Nu har ju de flesta sett Melodifestivalen på tv:n och jag vill konstatera att jag tycker genrepet var lite vassare. Jag satt på stolen i Skandinavium och tänkte att det här var den bästa gången hittils, låt- och skämtmässigt. Jag har nu börjat tvivla, det var inte alls samma tryck i låtarna på tv som live och då försvann gnistran i många av låtarna. Vilken låt tyckte du var bäst i dagens Melodifestival?

Jag har börjat knapra lite på en låt, det har gått sakta fram under dagen och nu har jag kommit en ganska bra bit. Jag gillar den än så länge, även fast bara en tredjedel av texten är klar. På kompsidan är bara kanske en åttondel klar, hehe. Ja, de tickar framåt. Den som lever får väl se hur det blir med min musikaliska del.

Vi har två stycken ca 3 meter höga snöhögar utanför vårat fönster som Vätternvindarna har blåst upp. Det blåser också fruktansvärt mycket, jag stannar nog inne tills blåsen har lagt sig...

Götet nästa!

God morgon! Nu far jag till Göteborg och kollar på genrepet till Melodifestivalen (som nu går som reklam på Spotify). Jag ska bara packa klart lite fort. Bye!

Snart gymmet

Hej! Nu åker jag strax upp till gymmet, jag väntar på att Emmelie ska komma förbi. Efter att vi har tränat ska vi äta pizza tillsammans med Natha (tror det inte är några mer). Nu ska jag packa! 

Vad jag vill...

Jag vill bli en cool pensionär! Jag vill bjuda på mig och vara positiv, jag vill att mina barnbarn (om jag har några) ska kunna vara stolta över sin mormor/farmor samtidigt som jag kan ta ansvar och inte stöka till allt för mycket. Jag vill inte vara en sådan gammal tant som går runt på Konsum och klagar på ungdomar - visst, det låter som en klyscha men det stämmer faktiskt till en viss del. Jag vill vara ute och segla och jag vill åka motorcykel runt Vättern med mina nära och kära när jag är 67 år. Jag vill bryta mönstret för hur gamla ska vara och gå emot strömmen. Hur vill ni vara när ni blir äldre? 


Kanske jag om några år?

Hemma och nyduschad

Nu har jag kommit ur duschen och tagit mig en smaklig måltid. Inatt sov jag hos Emma, vi sov tre stycken i en 120 säng = trångt. Det blev att jag fick sova nästan helt utan täcke på ca 0,7 kvadratmeter, men det gick och antagligen kommer jag somna gott ikväll. Lite senare vid sex har jag träning, spinning och lite styrke. Det går nog bra, jag känner mig laddad... eller jag tror att jag börjar göra det snart.

Nice shoes



Här har ni några otroligt fina skor. Min favorit är den längst ner till vänster - lite udda men riktigt vacker.

Muffins

Hej! Idag är jag slapp, klockan är redan två och jag sitter i min sovtröja. Gårdagen gick bra - inga ben brutna och snowboarden är hel. Vid åtta igårkväll cyklade jag iväg till Carro och umgicks lite, jag var rätt trött så jag var väl inget jätteroligt sällskap tyvärr. När jag steg upp i morse så hade min syster börjat baka muffins och jag fick ta över bakningen sen när hon skulle åka och simma, dom blev pretty good. Bilden kanske inte är exemplariskt men bättre än inget.

 

Jag är...

hemma nu!

Snart är det backen som gäller

God morgon! Jag vaknade för en halvtimme sen ungefär, nu ska jag borsta tänderna och göra mig iordning. Strax innan nio så ska jag åka till bussen som går till Stenkällegården. Det blev ett väldigt kort inlägg, ha en bra dag!

Söndag

Jag ska snart iväg och kolla på träning, får tyvärr hoppa över att medverka när näsan är så täppt här hemma. Röd och torr är den också, jag liknar Rudolf för tillfället. Locktången är på och jag håller på att försöka få håret lite fint så jag inte ser allt sjuklig ut. Det finns rätt gått om tid till sånt när man är sjuk. Jag måste sortera in tvätt i garderoben också, jag är riktigt dålig på att ta tag i sånt. Det är int förräns det har bildats en stor klädhög utanför min garderobsdörr jag tar mig själv i kragen och plockar upp kläderna därifrån.   


GOD MORGON

God morgon alla glada! Jag vaknade för några timmar sen av tuppen som golade... eller en lillasyster som gick in i mitt rum. Jag har ätit frukost och sitter nu här och ser på "Solsidan" från igår, rätt roligt. Jag har missat dom två tidigare avsnitten och det funkade inte att se dom på Tv4play förut, jag ska försöka lite senare igen. Idag har jag inga planer och det är nog bäst så, min förkylning har inte blivit bättre och nu känns det inte ens som att nässpray fungerar längre. Han Ove (eller Owe) i "Solsidan" är en fruktanvärt jobbig människa! Jag stör mig sååå på honom. Hehe, ha det bra! 


Respekt

Hej på er! Jag har dragits ner ännu mer i det här förkyldträsket och sitter nu här och nyser lite då och då. Jag är trött och lite skakig i hela kroppen, som tur blir ikväll en lugn hemmakväll med min kära familj. Jag tror inte jag uppskattar dom lika mycket som jag borde göra, och jag tror att jag har lite för höga förväntningar på mina vänner.

Det blir lätt så när tiden går, jag tar säkerheten hemma alldeles för självklart och sedan när vänner försvinner eller bara inte är tillgängliga så står jag där fruktansvärt ensam. Jag är den personen själv också som drar mig undan lite och betraktar på avstånd. Jag vill ha koll på hur andra beter sig och fundera på hur jag ska passa in i deras liv på bästa sätt, iallafall passa in för stunden. Prooooooooosit! Hehe, förlåt. Jag är inte en sådan person som vill stå i centrum och ge ut order till alla mina underståtar. Det blir lätt så att den som har uppmärksamhet och respekt ses som en ledare av dom den har omkring sig, visst kan det stämma ibland men oftast är det en (väldigt) felaktig bild. Jag har nu stått i skymundan en tid och har märkt av en sak som existerar i alla vänskapsband - respekt. Vem har mest respekt och vem har mindre? Ett jäkla maktspel som pågår överallt. Detta kan tära väldigt mycket på oss människor och jag är speciellt känslig för det.

I de här situationerna då man känner sig väldigt nedtryckt och åtsidolagd, då man känner sig helt respektlös, är det viktigt att inte analysera allt för mycket. Försök istället att direkt försöka prata om dina känslor och lösa ut känsloknytarna. Kanske är känslorna bara på en tillfällig semester i din kropp eller så har dom bott där en tid, ingen borde behöva känna så! Det blev en snabb avrundning, har bråttom nu. Hoppas alla har en underbar fredagskväll, jag ska de det riktigt lugnt.        


warm and satisfied

Kom nyss in i värmen och har tagit mig en matbit, jag har varit på gymmet och tränat med Frida och Jennie. Det gick bra och jag ska gå upp och kliva in i duschen. Skönt i benen när det känns att man verkligen har kört slut på sig.

Idag hade vi uppsatsskrivning på nationella i svenska, vi fick sitta två och en halv timma och vi hade fyra olika uppgifter att välja på. Jag valde "Vilka är vi?", vi skulle skriva om varför vi behöver kategorisera människor. Jag tror det gick hyfsat bra, jag känner mig iallafall nöjd. Nu ska jag duuuuuuuuscha!    

the first day as a blogg.se-blogger, for this time

Ny blogg... inte första gången jag skrivit och tänkt att nu fan ska det här gå! Tyvärr blev det inte så, men det är bara att ta nya tag. Jag hoppas på att försöka få till designen så snart som möjligt så att bloggen blir mer personlig och hemtrevlig, måste kanske tänka ut min "stil" först.

Ikväll ska jag iallafall iväg på träning och sedan (eller innan) är det läxor som nog måste göras. Vi hade vårat första nationella prov igår, idag hade vi historiaprov och imorn har vi ett till nationellt. Svenska nationella är det denna veckan, läsförståelse igår och uppsatsskrivande imorgon. Jag känner mig helt tom i huvudet just nu och ska äta snart. Ha det bra!   


RSS 2.0